jouw privacy

Oxfam-Wereldwinkel Zemst  vzw besteedt veel aandacht en zorg aan deze website en streeft ernaar om alle informatie zo volledig, juist en actueel mogelijk te houden. Bovendien springen we voorzichtig om met je persoonlijke gegevens.

Onze website gebruikt en verzameld geen persoonsgegevens van bezoekers.

Je kan je wel inschrijven op onze nieuwbrief of je kan je ook aanmelden als occasionele of actieve medewerker.

Welke gegevens bewaren we:

De volgende gegevens kunnen bewaard worden:

Aanspreking

Naam en Voornaam

Adres

Email

Lidmaatschap zo van toepassing

Of je occasioneel wil meewerken bij activiteiten of evenementen.

De bevestiging dat we jouw gegevens mogen gebruiken zoals omschreven in deze privacy policy.

Hoe je ons de toelating gegeven hebt om jouw gegevens te gebruiken.

Bij het versturen van een mailing gebruiken we een tool die ons toelaat van te controleren of het gebruikte emailadres correct is en of de mailing geopend werd.  Deze gegevens worden uitsluitend gebruikt om onze database bij te werken en om onze mailing op te volgen. Na het afsluiten van de mailing worden deze gegevens vernietigd.

Deze informatie wordt gebruikt om:

je per e-mail of per post op de hoogte te houden van de activiteiten of aanbiedingen  van Oxfam Wereldwinkel Zemst , van Oxfam Wereldwinkels of van gelijkaardige organisaties o.a.:  verkoop acties, politieke actie, evenementen, etc… of van andere informatie die nuttig zou kunnen zijn voor het bereiken van de doelstellingen nagestreefd door Oxfam Wereldwinkel Zemst, Oxfam Wereldwinkels of  bevriende organisaties.

Hoe worden deze  gegevens bewaard:

Als je op onze website of op een van onze activiteiten jouw naam,  adres en e-mail doorgeeft of zo je actief  lid wordt van onze vzw zullen jouw gegevens ingegeven worden in ons contact-adressenbestand op onze dataserver. Zo we over een geldig e-mailadres beschikken zullen we je een bevestigingsmail sturen met een link die toelaat van je gegevens online in te kijken, aan te vullen of te wijzigen. Op deze webpagina kan je ook aangeven dat je je inschrijving ongedaan wil maken. In dat geval worden al je persoonsgegevens  volledig gewist. Je kan ons ook per email vragen van je uit te schrijven.
Op elk ogenblik kan je een nieuwe link aanvragen door jouw e-mail adres in te geven.  >> aanvragen nieuwe link << op deze pagina.

In geen geval zullen wij je persoonsgegevens doorgeven aan derden.

Veiligheid

Jouw gegevens worden bewaard in een database op onze dataserver en  beschermd volgens de gangbare standaarden binnen de IT-sector. Als we een mailing versturen gaan we wel na of de email ontvangen/geopend werd o.a. om foutieve email-adressen in onze database te verbeteren en om het bereik van onze mailing te kunnen analyseren.  Nadien worden deze gegevens vernietigd.

Hoe ons contacteren in verband met ons privacy beleid?

Wenst je te reageren op ons privacy beleid, dan kan je ons contacteren:

via e-mail: info@wereldwinkelzemst.be

per post of in de winkel: Wereldwinkel Zemst vzw, Kreupelstraat 32, 1980 Eppegem-Zemst tijdens de openingsuren.

 

Als je vindt dat onze site niet in overeenstemming is met ons privacy beleid, neem dan contact op met onze organisatie via het bovenstaande adres.

Team Wereldwinkel Zemst