Terug Fairtrade in Zemst


Op 31 december 2021 sloot wereldwinkel Zemst definitief zijn deuren.
Maar … goed nieuws!
Je kan nog wel Fair Trade producten van OXFAM Wereldwinkel aanschaffen dankzij de Wereldwinkel van Vilvoorde en ‘Boeren & Buren’ Zemst.

Op de Buurderij van ‘Boeren & Buren Zemst’ vind je online elke week fruit, groenten, zuivel, vlees, dranken, traiteur van meer dan 20 producenten uit eigen streek. Korte keten op zijn best: eerlijk, duurzaam en direct van producent tot consument.
De producten van de Wereldwinkel zijn daar zeker op zijn plaats. Eerlijk en duurzaam staan reeds lang hoog in ons vaandel. De Wereldwinkel poogt evenzeer de keten tussen boer in het zuiden en consument in het noorden kort te houden.

Elke week , tot zondag middernacht, kan je producten bestellen en betalen op het online platform van ‘Boeren & Buren Zemst’ – dat is makkelijk en betrouwbaar. Op dinsdagavond kan je de bestelling ophalen in Eppegem op de Schranshoeve – een gezellige bijeenkomst waar je de boeren ook zelf kan ontmoeten – of de afhaalpunten aan het WZH Ambroos in Hofstade of het Eggenpad in Houtem. Je kan zelfs kiezen voor thuislevering door de jongeren van Windkracht.

Koop je liever in een echte Wereldwinkel? Dat kan.
Kies dan voor de kleine maar fijne Wereldwinkel in Boortmeerbeek – met parkingplaats vlakbij. Of kies voor de mooie, ruime Wereldwinkels in Vilvoorde of Mechelen.

Zemst draagt de titel Fair Trade Gemeente. Laten we samen zorgen dat dit ook echt iets betekent.

< Alle informatie over ‘Boeren & Buren Zemst’ vind je hier >


>>> Lees meer over onze aanpak <<<

>>> wil je ons graag helpen <<<

klik hieronder  voor meer info over: