Naar aanleiding van het advies van de regering en de maatregelen inzake Corona, sluiten we tot nader order onze deuren.

De veiligheid van onze klanten en vrijwilligers is onze eerste prioriteit. We volgen de situatie op de voet en hopen binnenkort weer volgens de gebruikelijke openingsuren te kunnen opereren.

Je kan ons altijd per mail bereiken op info@wereldwinkelzemst.be voor verdere informatie.

Alvast bedankt voor uw begrip.

Oxfam Wereldwinkel Zemst vzw


WERELDRESTAURANT op 22 maart.

We zagen er naar uit van jullie te verwelkomen op ons jaarlijks WERELDRESTAURANT op 22 maart. Misschien had je ons ook reeds een inschrijving bezorgt voor jezelf, familie of vrienden.

Omwille van de  uitbreidende corona-epidemie en onze bezorgdheid voor jullie, onze gasten, maar ook voor onze medewerkers voelen we ons echter verplicht om het Wereldrestaurant van 22 maart af te gelasten. Daarvoor rekenen we op begrip.

Dit jaar hadden jullie kunnen kennismaken met onze uitstekende pasta-producten van Libera Terra, een organisatie die geconfisqueerde landbouwgronden ter beschikking stelt van kleine coöperaties van boeren.

Dat kan nog steeds: kom naar de Wereldwinkel naast de Colruyt in Eppegem en probeer onze pasta’s uit. Tot op het ogenblik dat we jullie opnieuw kunnen uitnodigen voor een ander Wereldrestaurant,  zal je evenwel zelf moeten zorgen voor de bereiding.

Wij hopen tot binnenkort,

Het team van Oxfam Wereldwinkel Zemst.

De producten van Libera Terra

>>> Lees meer over Libera Terra <<<

>>> Lees meer over onze aanpak <<<

>>> wil je ons graag helpen <<<

klik hieronder  voor meer info over: